Конкуретноспроможність підприємств сфери медичних послуг: кваліфікаційна робота магістра ОПП 051 «Економіка» - Булгакова, Тетяна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Метою даного дослідження є аналіз рівня конкурентоспроможності приватної клініки ТОВ «ВІТАЦЕНТР» та розробка рекомендацій щодо її зміцнення.Для досягнення поставленої мети необхідно виконати наступні завдання:▪ розглянути теоретичні основи конкуренції та конкурентоспроможності підприємств; ▪ визначити особливості ринку медичних послуг в Україні та основні тенденції його розвитку; ▪ провести аналіз діяльності ТОВ «ВІТАЦЕНТР», оцінити його ринкове становище та конкурентні переваги; ▪ дослідити конкурентне середовище клініки за допомогою сучасних аналітичних;▪ розробити практичні рекомендації щодо вдосконалення позиціонування клініки на ринку медичних послуг. Об’єктом дослідження є товариство з обмеженою відповідальністю «ВІТАЦЕНТР». Предметом дослідження виступає конкурентоспроможність приватної клініки на ринку медичних послуг.
Keywords: економічна стратегія; конкурентоспроможність; ТОВ «ВІТАЦЕНТР»; медичні послуги