Організаційно-економічний механізм реалізації стратегічних напрямів розвитку АПК: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2015 року - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
До збірки війшли матеріали учасників Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2015 року. Збірка призначена для викладачв, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, які працюють за даним напрямом
Keywords: фінансовий стан підприємства; рентабельність підприємства; фінансова санація; імпорт; економічна безпека; фінансово-кредитна система; ФГ "Міраж"; система управління підприємством; експорт туристичних послуг; Імпорт туристичних послуг; облікова політика; ПДВ