Стан забезпеченості населення житлом у регіоні України - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina (My University, 2012)
Розвиток ринкової економіки в сучасних умовах вимагає особливої уваги до питань фінансової діяльності держави. Питаппя фінансувати будівництва житла нині є гострим для кожного регіон)’ України.
Keywords: житло; житловий фонд; Запорізька область