Анатолій Михайлович Волох: біобібліографічний покажчик основних публікацій з 1976 по 2020 роки: видання перероблене та доповнене - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2020)
Даний покажчик продовжує серію «Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ», яка започаткована в науковій бібліотеці університету в 2004 році, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек.
Keywords: Волох Анатолій Михайлович; доктор біологічних наук; Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ; наукова школа; Екологічні особливості тварин у природних та штучних екосистемах; Вісник зоології; речной бобр Среднего Приднепровья