Ефективність впровадження процесного управління в діяльність сільськогосподарських підприємств - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (ХНТУСГ, 2007)
UK: Розкрито сутність, принципи та алгоритм процесного управління підприємством. Розглянуто практика запровадження процесного управління в галузі свинарства на прикладі сільськогосподарського підприємства. Виявлено основні недоліки роботи галузі. Запропоновано підвищення мотиваційних стимулів через оплату праці. Підраховано економічні результати від впровадження альтернативного методів управління. EN: Essence, principles and algorithm of process management an enterprise is exposed. The practical worker of introduction of process management is considered in industry of the pig breeding on the example of agricultural enterprise. Found out the basic lacks of industry work. The increase of motivational stimuli is offered through payment of labour. Economic results are calculated from introduction alternative of management methods.
Keywords: алгоритм процесного управління підприємством; галузь свинарства; менеджмент; принципи альтернативного менеджменту; фанкі - фірми; методи «кайдзен»; стимулювання працівників; міжнародний стандарт ІСО 9000; АОЗТ «Агро-Союз»