ІТ-менеджмент в Україні у 2024 році - Могуренко, Єлизавета (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Розвиток ІТ-сектора в Україні продовжується швидкими темпами, незважаючи на виклики останніх років. Розвиток ІТ-сектора в Україні у 2024 році характеризується стрімким зростанням і постійною адаптацією до нових умов. Незважаючи на численні виклики, такі як політична нестабільність, економічні труднощі та війна, український ІТ-сектор демонструє високу стійкість і динамічний розвиток. Останніми роками кількість ІТ-компаній в Україні значно збільшилися. Цей ріст обумовлений як внутрішніми, так і зовнішніми факторами: Внутрішні фактори включають високу якість технічної освіти, наявність талановитих фахівців і сприятливий клімат для стартапів. Місцеві інвестори все більше вкладають кошти у технологічні проекти, що стимулює розвиток інноваційних компаній.
Keywords: розвиток підприємництва; стимулювання інновацій; розвиток економіки; залучення інвестицій у стартапи