АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету
Keywords: подвійний диплом; рейтинг Вебометрикс; Webometrics; Вебометричний рейтинг університетів світу; профорієнтаційна робота; співпраця ТДАТУ з Агросоюзом України; екологи ТДАТУ; СОК «Салют»; Міжнародна науково- практична конференція; Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва; день міста; інформаційні технології в роботі бібліотеки; чемпіонат України з гирьового спорту