Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання. Вип. 20, т. 4 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства та галузевого машинобудування. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: математична модель; мехатронні системи; сепаратор; гомогенізатор молока; гідравлічний привод; сепарування; гідроматор; електродвигун; валкоутворювач; тваринницька ферма; насос; методи вимірювання шорсткості поверхні; біопалево; прессформы колец круглого сечения; пташиний послід; електромобільна техніка