Що транснаціональні компанії чекають від муніципалітетів - Свистун, Олександр Іванович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
ТНК є потужними гравцями на глобальній арені, їхня діяльність має значний вплив на економіку, культуру та екологію країн, де вони присутні. Водночас, муніципалітети відіграють ключову роль у місцевому управлінні та розвитку, створюючи умови для комфортної та ефективної роботи бізнесу на своїх територіях. Розуміння очікувань ТНК від муніципалітетів є критично важливим для забезпечення сталого розвитку як бізнесу, так і місцевих громад.
Keywords: ТНК; бізнес-інвестиції; муніципалітет