Перспективи розвитку екологічного туризму в Україні - Демко, Валентина Сергіївна; Демко, Валентина Сергеевна; Demko, Valentyna (My University, 2018)
Розвиток екологічного туризму в Україні не потребує особливих преференцій. Важливою є дерегуляція підприємництва (мінімальне втручання держави), а також активна промоція можливостей діяльності у даній сфері. Креативний потенціал населення України за таких умов має всі шанси реалізувати себе в екологічному туризмі як одній з найбільш перспективних сфер на світовому туристичному ринку.
Keywords: екологічний туризм; зелений туризм; туризм; екосистеми; туристичний ринок