Аналіз використання методів машинного навчання у сільскому господарстві - Мозговенко, Андрій Андрійович; Мозговенко, Андрей Андреевич; Mozghovenko, Andrii (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Машинне навчання - це технологія, яка отримує вхідні дані, аналізуючи їх, вчиться та приймає рішення без втручання людини. Сукупність методів машинного навчання, які працюють з різними наборами необроблених даних і знаходять рішення, називають глибоким навчанням. EN: The work is devoted to the analysis of the necessity of using methods of artificial intelligence and machine learning in the agricultural field.
Keywords: штучний інтелект; машинне навчання; сільське господарство; artificial intelligence; machine learning; agriculture