Аналіз роботи ролика в прес-грануляторі - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (My University, 2020)
Нині активно розвиваються існуючі й розробляються нові промислові напрями, де застосовуються технології пресового гранулювання попередньо подрібнених матеріалів у прес-грануляторах. Фахівцями обґрунтована можливість гранулювання більше 5000 різних видів сировини
Keywords: технології пресового гранулювання; прес-гранулятори; виробництво паливних гранул; гранулювання; робота ролика в грануляторі