Організація маркетингового управління виробничим підприємством - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2012)
Знання ринкової ситуації дає можливість організовувати виробництво тих товарів, на які є попит. Маркетинг покликаний розвивати профільні ринки, спонукати інновації, оновлення асортименту, підтримувати беззбиткову діяльність вітчизняних підприємств. З часом простежується зростання довіри до професійних маркетингових організацій. Саме до таких відносяться, зокрема, і підприємства сільськогосподарського машинобудування.
Keywords: ринкова ситуація; маркетинг; удосконалення управління підприємством; матеріально- технічне постачання; прибуток; аутсорсинг