Сучасний стан інноваційної діяльності у Харківській області (Україна) - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa; Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana (My University, 2021)
У статті представлено результати статистичного аналізу показників інноваційної діяльності у Харківській області. Встановлено динаміку витрат на виконання наукових досліджень і розробок за видами робіт; кількість працівників, задіяних у виконанні наукових досліджень і розробок, за категоріями персоналу в області; інноваційну активність промислових підприємств та джерела фінансування інноваційної діяльності.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; витрати; інноваційна активність; джерела фінансування