Вибір оптимальних параметрів об'ємного пдроприводу - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Тітов, Д. С. (ТДАТУ, 2008)
Робота присвячена вибору оптимальних параметрів об'ємного гідроприводу. The article covers the questions of optimal parameters of positive-displacement hydraulic drive.
Selection of optimal parameters ol positive-displacement hydraulic drive
Keywords: трансмісія; гідрооб'ємний привод; автомобілі підвищеної прохідності