Розробка спеціалізованого додатка SolidWorks з використанням інтерфейсу прикладного програмування, що автоматизує побудову робочої поверхні корпуса плуга - Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Івженко, Олександр Васильович; Ивженко, Александр Васильевич; Ivzhenko, Oleksandr; Дмітрієв, Юрій Олексійович; Дмитриев, Юрий Алексеевич; Dmitriiev, Yurii; Дуков, В. О. (My University, 2021)
UK : У роботі дана характеристика та аналіз робочої поверхні плуга. У загальному випадку робоча поверхня корпуса плуга може розглядатися як подальший розвиток тригранного клина. Якщо віднести робочу поверхню до просторової системи координат, у якій вісь ox збігається з напрямком руху корпуса, то будь – яку точку А поверхні можна представити як елементарний тригранний клин з вершиною в цій точці А й з кутами α, β і θ.
Keywords: система тривимірного моделювання; програмномий пакет SolidWorks; робоча поверхня; програмний код Visual Basic; геометрична модель; корпус плуга культурного типу