Формування портфелів інвестиційних проектів - Стрюк, О. Л. (My University, 2019)
В сучасних умовах економічного зростання значне місце займає інвестиційна діяльність. При ефективному інвестуванні спостерігається підвищення конкурентоспроможності будь-якого підприємства. Одне з головних місць в інвестиційній діяльності займає формування портфеля інвестиційних проектів.
Keywords: інвестиційні проекти; інвестиційний портфель