Сучасний стан та перспективи розвитку ринку молока та молочних продуктів України - Шебуняєва, А. С.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2015)
UK: Розглянуто сучасний стан розвитку молочного ринку України. Обґрунтовано стратегічні напрямки розвитку молокопереробних підприємств, що сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності молокопереробних підприємства та їх продукції на ринку. RU: Рассмотрено современное состояние развития молочного рынка Украины. Обоснованы стратегические направления развития молокоперерабатывающих предприятий, которые будут способствовать повышению конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятия и их продукции на рынке. EN: The current state of the dairy market of Ukraine is considered. Strategic directions of dairy companies that will promote the competitiveness of dairy enterprises and their products in the market are grounded.
Keywords: ринок молока; молочні продукти; розвиток молочного ринку; молокопереробні підприємства