Логістичні системи управління матеріально-технічним потенціалом підприємства - Гордєєва, О. А. (ТДАТУ, 2020)
Потенціал вітчизняної економіки дає позитивні перспективи для вживання нових методів управління підприємством. Доцільним є вивчення практики використання логістичного управління на світовому рівні та впровадження цих методів на вітчизняних підприємствах. Логістичні процеси тісно пов’язані з функціонуванням потенціалу підприємства, вони повинні підкорятись основним цілям підприємства і забезпечувати їх досягнення.
Keywords: концепція логістичного управління; управління підприємством; аутсорсинг; логістика; логістичні методи