Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності. - Сапроненко, Анастасія (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
У контексті глобалізації та швидкого зростання світового ринку послуг туристична індустрія стає все важливішою і пріоритетнішою. Туризм, будучи одним із ключових стратегічних економічних секторів, значно сприяє формуванню ВВП та експорту країни. Він відіграє важливу роль у системі міжнародних економічних відносин і сприяє розвитку позитивних змін в економічному, соціальному та культурному житті суспільства. Гостинність має велике значення в туризмі, оскільки вона створює приємну атмосферу для подорожуючих і впливає на загальні враження від подорожі. Вона є важливою складовою успіху будь-якого туристичного напрямку і є однією з галузей економіки, яка швидко розвивається та створює позитивний імідж країни.
кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 242 Туризм.