Саме так називалась година спілкування, яка пройшла 26 лютого в бібліотеці гуртожитку N° 1 і була присвячена основам психології людських взаємин. - Саржан, А. (My University, 2014)
В состав музыкальной группы с таким названием вошли студенты ТГАТУ.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ