Вибір технологій, споруд та обладнання на молочній фермі - Авраменко, І. В. (ТДАТУ, 2020)
Сучасні комп'ютерні програми допомагають отримати рішення різноманітних завдань, пов'язаних з визначенням техніко-економічних показників виробництва продукції тваринництва на фермах ВРХ при різному виборі технологій, будівель, споруд, обладнання, технічних засобів та ін. Вибір вихідних даних, будівель, споруд, обладнання та технічних засобів проводиться з баз даних, розподілених по блоках, відповідних конструктивних і планувальних рішень, а також виробничих технологічних процесів будь-якої ферми з розглянутого типорозмірного ряду.
Keywords: технічні засоби; вибір варіантів будівель; ферми; заготівля кормів; водопостачання