Новітні технології вироблення енергопродукту з плодової деревини - Асадян, Д. С.; Савійський, С. М.; Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa (ТДАТУ, 2018)
Пропонується енергетичне обґрунтування використання відновлюваних ресурсів плодової деревини (зрізаних гілок) для виробництва біопалива
Keywords: проблема екології; виробництво біопалива; забруднення природних ресурсів; види палива; вага палива