Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки). № 4(57), 2025 - (:unkn) unknown (Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт за економічною тематикою.
Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (economic sciences). № 4(57), 2025
Keywords: Фінанси; підприємництво та торгівля; бізнес; маркетинг; банківська справа; страхування та фондовий ринок; менеджмент