Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт
Keywords: менеджмент; економічна теорія; світове господарство; молокопереробні підприємства; сільські домогосподарства; зрошення; місцеве самоврядування; етика менеджера; фінансова дицентралізація