Формування обліково-аналітичного базису ефективного управління підприємством в умовах політики сталого розвитку - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Оleh (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Облікове забезпечення сталого розвитку має набагато більше ризиків менеджменту ніж традиційне забезпечення ризиків фінансової безпеки підприємства. Матричний куб ризик-менеджменту має бути доповнений складовою обліково-аналітичного забезпечення та впорядкуванням процедур досягнення стратегічних, тактичних, операційних та траєкторних цілей сталого розвитку. Це розширює систему контролю за ризиками сталого розвитку, що традиційно ототожнюється в наукових та нормативних джерелах ідентифікацією ризику, його аналізом та оцінкою, складовою облікового виявлення відхилень в економічній, екологічній і соціальній діяльності. Такий підхід спонукає до широкого використання в управлінні сталого розвитку підприємства синхронізованого інструментарію та цільового впорядкування процедур досягнення стратегічних, тактичних, операційних та траєкторних цілей. Загальне та часткове оцінювання ризику сталого розвитку здійснюється монетарно та немонетарно. EN: The enterprise’s risk management system has been improved with aspects of accounting and analytical support, the analytical and evaluation procedures of capital management of the enterprise have been improved in the application of the policy of sustainable development.
Keywords: бухгалтерський та аналітичний супровід; стійкість; облік; accounting and analytical support; sustainability; accounting