Соціальний медіа маркетинг як інноваційний інструмент просування продукції підприємства ТОВ «МАЛБІ ФУДС» - Сушко, А. І.; Малтиз, Вікторія Віталіївна; Maltyz, Viktoriia (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Розвиток цифрових комунікацій радикально змінює механізми взаємодії підприємств зі споживачами, формування попиту та управління брендами. Це особливо відчутно на високо конкурентних ринках, таких як продовольчий та кондитерський сегменти України, де боротьба за увагу споживача відбувається одночасно в офлайн- та онлайн-просторах. У таких умовах соціальний кондитерський сегмент (SMM) стає стратегічним інструментом, що дозволяє підприємствам не лише просувати продукцію, а й вибудовувати довготривалі комунікаційні стратегії, адаптовані до поведінки сучасного цифрового споживача [1, c. 101]. Діяльність ТОВ «МАЛБІ ФУДС», до портфеля якого входить низка харчових брендів, зокрема кондитерська ТМ Millennium, демонструє практичну ефективність системного застосування SMM у формуванні конкуретних переваг.
Keywords: кондитерський сегмент; ТМ Millennium