Опис до патенту на корисну модель № 123934 "Біогазова установка" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Біогазова установка має резервуар з можливістю підігріву біомаси, який закритий каркасом змінного об'єму, трубу споживача. Каркас змінного об'єму виконаний з внутрішніми лопатями для перемішування біомаси та напрямними, що уможливлюють обертання каркаса по гвинтовій осі
Keywords: біогазова установка; біомаса; гвинтова ось; альтернативні джерела енергозабезпечення; анаеробне бродіння; процес змішування