Дослідження показників агрегату для комплексного удобрення ґрунту з одночасною сівбою сільськогосподарських культур - Юрин, В. А.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2020)
Відома конструкція агрегату для внутрішньоґрунтового комплексного мінерального удобрення ґрунту одночасно з сівбою с.-г. культур – найближчий аналог, прийнятий за прототип, який включає сівалку з сошниками для внесення у ґрунт основної дози мінеральних добрив і сівалку с.-г. культур з пристроєм для внесення у ґрунт стартової дози мінеральних добрив.
Keywords: технічне забезпечення; удобрення ґрунту; удобрювально-посівна машина; агрегат для комплексного удобрення ґрунту; сівба; продуктивність агрегату