Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 4908 "Пристрій захисту струмоприймачів від неповнофазного режиму роботи" - Просвірнін, В. І.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Кузнецов, І. О. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2005)
Пристрій захисту струмоприймачів від неповнофазного режиму роботи складається з виконавчого механізму і схеми керування, який відрізняється тим, що як виконавчий механізм використовують силові контакти магнітного пускача, а схема керування складається з котушок магнітного пускача і проміжного реле, виходи яких з'єднані паралельно один з одним І підключені на напругу 380В, при цьому замикаючі контакти проміжного реле розташовуються на входах у котушки проміжного реле і магнітного пускача. 2. Пристрій захисту струмоприймачів від неповнофазного режиму роботи по п.1 який відрізняється тим, що як елемент пуску використовують кнопковий пост
Keywords: струмоприймач; сільське господарство; захист струмоприймачів від неповнофазного режиму роботи