Опис до патенту на корисну модель № 117403 "Плоскоріз-глибокорозпушувач" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Мітков, В. О. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Плоскоріз-глибокорозпушувач включає плоскорізну лапу зі стійкою, башмак, долотоподібну лапу. При цьому долотоподібна лапа з'єднана з башмаком плоскорізної лапи шарнірно через провушини на башмаку, причому кріплення задньої частини її здійснюється по овальному отвору, а на башмаку встановлений болтовий механізм з можливістю регулювання кута входження в ґрунт
Keywords: плоскоріз-глибокорозпушувач; плоскорізна лапа зі стійкою; башмак; долотоподібна лапа