Вплив зниження напруги на зношення ізоляції асинхронного електродвигуна приводу робочої машини з незалежною від швидкості механічною характеристикою - Єфимчук, О. А.; Кузьмін, О. І. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
У статті пропонується встановлення та чисельне дослідження математичних залежностей швидкості теплового зношення ізоляції асинхронного електродвигуна у функції коефіцієнту зниження напруги та коефіцієнту завантаження електродвигуна приводу робочої машини з незалежною від швидкості механічною характеристикою.
Keywords: чисельне дослідження; електродвигун; напруга; асинхронні електродвигуни