Опис до патенту на корисну модель № 116643 "Спосіб посадки цибулинних" - Тарасенко, Володимир Віталійович; Тарасенко, Владимир Витальевич; Tarasenko, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Спосіб посадки цибулинних включає надходження цибулин в висівний апарат і подачу їх у насіннєпровід. При цьому цибулини надходять одночасно в кілька висівних апаратів і дозовано подаються з кожного висівного апарата одночасно в кілька насіннєпроводів, а взаєморозташування висівних апаратів і насіннєпроводів можливо змінювати в залежності від варіанта посадки
Keywords: спосіб посадки цибулинних; сільське господарство; посадка сільськогосподарських культур; посадка цибулі; посадка часнику