Опис до патенту на корисну модель № 73881 "Передній навісний механізм трактора" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Рубанський, В. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Передній навісний механізм трактора складається з перехідної рамки, гідроциліндра, підйомних важелів, розкосів, поздовжніх тяг та верхньої центральної тяги. На нього встановлена універсальна з'єднувальна приставка, яка приєднує передній навісний механізм до тракторів марки МТЗ
Keywords: навісний механізм; перехідна рамка; гідроциліндр; підйомний важель; поздовжні тяги; верхня центральна тяга; з'єднувальна приставка