Вплив вищої освіти на формування довіри та розвиток підприємництва - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2020)
В теперішний час дослідники розглядають соціальну сферу і підприємницьку діяльність в якості ключових чинників зростання та розвитку світової економіки. Найважливішою характеристикою соціальної сфери є довіра – деякій аванс у людських відносинах стосовно майбутньої діяльності, який формує менталітет людей, забезпечує певний рівень їхнього спілкування та об’єднання в соціальні групи [2, с. 144]. Незважаючи на наявність численних досліджень, взаємовідносини між освітою, довірою та підприємництвом недостатньо вивчені, що обумовлює актуальність обраної теми.
Keywords: підприємництво; вища освіта; рівень довіри; інтереси населення