Техніко-енергетична оцінка сушарок зернопунктів - Зубатюк, К. О.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (ТДАТУ, 2013)
Обладнання, що має найбільший сумарний інтегральний коефіцієнт ефективності, є найбільш ефективним і досконалим. Проведена в роботі техніко-енергетична оцінка сушарок показала, що найбільш ефективним обладнанням є сушарки ЛСО-11, СЗШ-16, так як коефіцієнт техніко-енергетичної оцінки найбільший і дорівнює 62,27 і 34,95 відповідно.
Keywords: сушарки; зернопункти; післязбиральна обробка зерна; сушіння; зерносушильний парк; технологічне обладнання