Опис до патенту на корисну модель № 114547 "Голчаста борона" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Малюта, І. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2017)
Голчаста борона включає раму з встановленими на ній дисками зі ступицями та голками, виготовленими із стального прута круглого перерізу у вигляді подвійних V-подібних конструктивних елементів. Кінцівки голок виконані у вигляді плоских лез, встановлених під кутом α до площини диска.
Keywords: голчаста борона; стальний прут; плоскі леза