Вплив біопрепаратів на рівень мікробіологічних і фізіологічних хвороб плодів томату при зберіганні - Бутенко, О. В. (My University, 2020)
Розвиток мікробіологічних процесів в овочевій продукції під час зберігання призводить до їх псування і втрати якості. Високу ефективність має застосування протимікробних речовин в технології зберігання або передзбиральної обробки. Але до хімічних препаратів висувається ряд жорстких вимог щодо безпечності для людини.
Keywords: овочі; томати; зберігання; біопрепарат БЛВБВ