Аналіз існуючих багатошарових захисних конструкцій біогазових установок - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ТДАТУ, 2014)
UK: Проаналізовані існуючі багатошарові конструкції біога- зових установок. EN: Analyzed the existing multilayer construction of biogas plants.
Analysis of existing structures laminated safety Of biogas plants
Keywords: біогаз; коферментація; реактор