Теоретичні аспекти управління проектами у торговельному підприємстві - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa (ФОБ Однорог Т. В., 2019)
UK: Сучасні мінливі умови ринкового середовища, в яких функціонують виключно всі суб’єкти господарювання, викликають посилення конкуренції. Це стосується й торговельних підприємств та стимулює їх до пошуку шляхів підвищення ефективності діяльності, починаючи з роботи з постачальниками та посередниками, закінчуючи обслуговуванням споживачів. Прийняті рішення щодо зміцнення конкурентної позиції торговельного підприємства реалізуються у вигляді проектів. Саме від якості управляння проектами залежить рівень ефективності підприємницької ідеї. EN: The search for new approaches to increase of efficiency of activity of commercial enterprise is one of the most pressing issues of our time. It solution is possible due to the conceptual implementation of project management with the goal of developing areas for cost reduction.
Keywords: управління проектами; торгівельні пілприємства; project management; trading company; planning and implementation of development projects