Як зробити викладання дисципліни цікавим - Вершков, Олександр Олександрович; Бондаренко, Л. Ю.; Вершков, Александр Александрович; Bondarenko, L. Yu.; Vershkov, Oleksandr (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статті розглянуто прийоми і методи навчання, що дозволяють зробити викладання технічних дисциплін цікавим для студентів.
How to interesting teaching discipline
Keywords: технічна освіта; навчальний заклад