Залежність надоїв молока від інтервалів між доїннями - Мельников, В. Я.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2020)
У різних країнах інтервали між доїннями істотно відрізняються. У більшості країн використовуються 8…16-годинні інтервали між доїннями, що пояснюється специфікою фермерської праці. На крупних фермах практикується 12-годинний режим доїння.
Keywords: доїння корів; молоко; режими доїння; надої молока