Теоретичні дослідження руху сміттєвих частин олійної сировини соняшнику у повітряному потоці пневмосепаратора - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Mykhaylov, Yevhen (My University, 2016)
UK: В роботі представлено теоретичні дослідження руху сміттєвих частин олійної сировини соняшнику у повітряному потоці пневмосепаратора із замкненою повітряною системою. RU: В работе представлены теоретические исследования движения сорных частиц масличного сырья подсолнечника в воздушном потоке пневмосепаратора с замкнутой воздушной системой. EN: The paper presents theoretical studies of the motion of particles weedy oilseed sunflower raw materials in the airstream sifter with a closed air system.
Теоретические исследования движения сорных частиц масличного сырья подсолнечника в воздушном потоке пневмосепаратора
Theoretical study of the motions of trash particles oilseeds sunflower in the air flow sifter
Keywords: насіння соняшнику; сміттєві частини; швидкість повітряного потоку; рушійна сила; сила опору повітряного потоку; олійна сировина; пневмосепаратор; машина для очищення зерна; пневморешітний сепаратор; повітряний потік