Місце соціального капіталу в підприємницькій діяльності - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsainko, Mykola (My University, 2021)
Глобалізаційні перетворення вимагають переосмислення ролі підприємництва в контексті забезпечення розвитку національної економіки.
Keywords: соціальний капітал; підприємництво; валовий внутрішній продукт; підприємницька діяльність; довіра населення