Математичний опис абсолютного руху насіння в повітряному потоці - Чернишов, О. О. (ТДАТУ, 2021)
Анотація – описано необхідність сепарування насіння та приведена формула абсолютного руху частинок в повітряному потоці.
Keywords: насіння; повітряний потік; сепарація зерна; кільцевий пневмоканал