Управління конфліктами в трудовому колективі - Давиденко, В. С. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Однією з важливих проблем нинішніх організацій, з якою стикаються керівники, є конфліктні ситуації. На жаль, не завжди у керівників достатньо знань у сфері вирішення цих чи інших конфліктних ситуацій. Управління конфліктами є одним з напрямків діяльності кожного керівника. Від компетентності керівника залежить успіх у вирішенні завдань і його управлінської діяльності, а також створення соціально-психологічного клімату в трудовому колективі.
Keywords: трудовий колектив; конфлікти; управління конфліктами