Розвиток галузі свинарства у сільськогосподарських підприємствах - Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana (БУМіБ, 2015)
UK: У статті розглянуто та узагальнено теоретико-методичні аспекти економічної ефектив- ності виробництва свинини в сільськогосподарських підприємствах. Встановлено основні внутрішні та зо- внішні чинники ефективності функціонування підприємств з виробництва свинини в Україні. Визначено та доповнено систему показників економічної ефективності виробництва свинини. EN: The theoretical and methodological aspects of economic efficiency of pork production in agricultural enterprises are considered and generalized. The key internal and external factors of efficiency of enterprises’ functioning of pork production in Ukraine are defined. In addition, the indicators’ system of economic efficiency of pork production is defined and complemented.
Keywords: свинарство; ринок; сільськогосподарське підприємство