Роль страхових посередників на страховому ринку України - Мазурова, І. В. (Покровськ: ДонНТУ, 2019)
Страхові посередники є важливою ланкою у процесі реалізації страхових продуктів. Вони допомагають страховим компаніям розширити клієнтську базу та сприяють збільшенню результатів продажів. Натомість, з точки зору клієнта, присутність посередників на страховому ринку дозволяє зекономити час на пошуки страхової компанії, а посередник стає для клієнта консультантом у виборі необхідних умов страхування.
Keywords: страхування; страховий ринок; страхувальники; страхові посередники; страхові агенти; страхові брокери; ліцензування; брокерська угода