Огляд способів утилізації та переробки гною - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Липовий, Р. С. (My University, 2021)
На тваринницьких фермах та комплексах щоденно накопичується велика кількість відходів продуктів життєдіяльності тварин. Довгий час гній застосовувався лише як добрива: його складували в бурти, а потім вивозили на поля.
Keywords: утилізація гною; переробка гною