Економіка підприємства: навчальний посібник - Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana; Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (Люкс, 2020)
UK : Даний навчальний продукт рекомендується для використання у закладах вищої освіти ІІI-IV рівнів акредитації для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання, в навчальних планах яких передбачено вивчення курсу «Економіка підприємства».Структура даного навчального посібника побудована відповідно до навчальної програми курсу «Економіка підприємства»,складається з тем навчального курсу, що об’єднуються у розділи, які можуть бути взяті за основу при визначенні окремого модульного курсу. Для поглибленого засвоєння навчального матеріалу посібник вміщує значний обсяг теоретичних положень, прикладів розв’язання типових задач, завдань для самостійного розв’язання, питань для перевірки засвоєного матеріалу та список рекомендованої літератури.
Keywords: підприємництво; мале підприємництво; товарна політика; цінова політика; собівартість продукції; кошторис витрат; мотивація трудової діяльності; інвестиції